U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Over Ons

AssetZorg staat als organisatie midden in de samenleving en stelt organisaties in staat om hun functie goed uit te oefenen. Wij verbinden mensen met elkaar en zoeken de samenwerking op met andere organisaties als het gaat om facilitaire dienstverlening, technische specialiteiten en (vastgoed)bedrijven.

Wij zorgen ervoor dat jong & oud optimaal gebruik kan maken van accommodaties om te kunnen werken, ondernemen, bewegen, leren en presenteren, in een zakelijk en of publiekelijke omgeving. Wij kennen de klant en de gebruikers en weten wie waar behoefte aan heeft.

De verscherpte regelgeving, steeds hoger wordende kosten, het beoordelen van contracten met toeleveranciers, het beoordelen van technische installaties, het technisch beheer dat niet altijd goed geregeld is of inboet op kwaliteit, er zijn genoeg uitdagingen waar de klant mee te maken krijgt waar AssetZorg in kan ondersteunen en begeleiden.

AssetZorg waarborgt kwaliteit en continuïteit door middel van inspecties, advies, procesbeheersing en revisie- en tekeningenbeheer. Als technisch partner in assetmanagement voor het vastgoed.

Als asset partner streven we naar verduurzaming. Wij geloven dat verduurzaming uiteindelijk loont. Voor verbetering van het milieu, als economisch. Voor gebouwen is het van belang een veilige en uitnodigende omgeving te creëren om in te werken en voor uw gasten. 

Belangrijke aspecten voor gebouwen zijn:

  • Gegarandeerde veiligheid; o.a. alle installaties die te maken hebben met brandveiligheid en evacuatie dienen in optima forma te voldoen.
  • Een behaaglijke temperatuur en luchtvochtigheid; door een goed afgestemd klimaatsysteem en voldoende ventilatie.
  • Continuïteit van (publieke) utilities tijdens kantooruren en bijvoorbeeld evenementen, zodat er o.a. gegarandeerd elektriciteit en water is.
  • Innovatieve hoogstandjes om uw gasten voor-, tijdens- en na hun komst een belevenis te geven. 

Vele primaire diensten worden gezien als commodity, als vanzelfsprekend. Dit leidt niet tot grotere klanttevredenheid. De focus moet meer liggen op klantwaarde (huurders als publiek), verbeterende dienstverlening en innovatieve belevenis.

  • AssetZorg zorgt voor de inspecties van uw technische installaties en voor de opvolging van de op te lossen problemen, zodat installaties voldoen aan de kwaliteitseisen- en normen. Dat gaat over de staat van uw installaties.
  • De advieswerkzaamheden die we geven gaan over MeerJarenOnderhoudsbegroting- en Planning. Welke investeringen gaan we doen, wat heeft prioriteit en welke condities hebben bepaalde installaties. Het is belangrijk een methodiek te kiezen om uw assets gedurende de hele levenscyclus op een doelmatige, duurzame en kostenefficiënte wijze te beheren, afgestemd op de behoefte van de stakeholders.
  • AssetZorg biedt de ondersteuning om tenders in de markt te zetten en een system integrator te kiezen. Ook om risicoanalyses te doen, te ondersteunen in het opstellen van contracten met toeleveranciers en onderhoudspartijen. Daarbij komt ook een stuk procesbeheersing en projectmanagement kijken om vernieuwingen in goede banen te leiden.
  • Als laatste houdt AssetZorg zich bezig met het tekenbeheer. Het verwerken van achterstallig revisiewerk en het beheren van het alledaagse continu proces. Daarbij zorgt AssetZorg voor een efficiënte verwerking die kostenverlagend voor u werkt.

De basis van AssetZorg ligt in kennis. Kennis van technisch beheer, kennis van assetmanagement, kennis van techniek. Daarbij ligt er ook nadruk op softwareontwikkeling om alledaagse werkzaamheden te vereenvoudigen, informatie te creëren waar iedereen bij kan in de Cloud en waar iedereen wat aan heeft. Laat de software voor je werken. 

Door meerdere inspecties tegelijkertijd uit te voeren en aan te bieden kan er efficiënt gewerkt worden en kan de klant zo min mogelijk belast worden. Door het beheer van inspecties en tekeningen te combineren met advies en asset management, kunt u de klant cruciaal ondersteunen bij haar beleidsdoelstellingen en deze ook nog eens soepel laten verlopen.