U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Tekeningenbeheer

Een goed up-to-date tekenbestand is zeer belangrijk, maar vaak ook een wens.
Bij vele bedrijven zijn de tekeningen niet up-to-date, wat het moeilijk maakt voor technici wanneer deze tekening nodig is bij een modificatie, uitbreiding, storing of calamiteit van een installatie.

AssetZorg heeft voor u een innovatieve oplossing om uw tekenbestanden te borgen en te beheren.

  • Het verwerken van de revisie in bestaand tekenwerk in Autocad 2D/3D. Het in de Cloud beschikbaar stellen van up-to-date tekeningen voor medewerkers en derden. Eenvoudig opzoeken van tekeningen en technische details, wat zorgt voor efficiëntere uitvoering van werkzaamheden en vermindert faalkosten.
  • Als asset owner bent u in het bezit van al uw up-to-date tekenbestanden, onafhankelijk van het achterhouden van gegevens van werken door derden. U bent zelf in de lead.
  • Productidentificatie middels QR codes; het is mogelijk om uw assets te voorzien van een QR code. Het is mogelijk de QR code te koppelen aan tekeningen van de ruimte en of de installatie, mede als de technische details van de installatie. Ook revisie kan gekoppeld en efficiënt verstuurd worden vanuit Brown Field met deze techniek. De techneut scant met zijn smartphone of tablet de QR code en heeft direct de tekening op zijn scherm!
  • Kostenefficiënte oplossing; door gebruik te maken van outsourcing is een kosten efficiënte methode ontwikkeld om uw eventuele revisie achterstanden in korte termijn te verwerken en om het beheer onder te brengen.