U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Adviesdiensten

Zoekt u ondersteuning om uw belangen te behartigen ten aanzien van derden? Of wilt u specifieke technische kennis graag in huis hebben? Wij ondersteunen u graag.

De samenstelling van het dienstenassortiment is uniek. Om een talentvolle organisatie met kennis en kunde deelgenoot te maken van om uw assets de hele levenscyclus op een doelmatige, duurzame en kostenefficiënte wijze te beheren, afgestemd op de behoefte van de stakeholders en uw doelstellingen. En mooie verhalen is één, maar ze waarmaken is waar het daadwerkelijk om draait. Kwaliteit van de geleverde werkzaamheden met een flexibele en hardwerkende instelling in combinatie met pragmatisme, kunde en innovativiteit levert de service en garantie tot een succesvol bedrijf en samenwerking.

Wijze van beheren.Wijze van beheren.De basis ligt natuurlijk bij het feit dat de assets in respectievelijke goede conditie moeten zijn. Dat de staat van installaties en utilities voldoen. Dat de gebouwen veilig zijn en de huurders tevreden.

En dat alles zo kostenefficiënt mogelijk. Als deze basis gelegd is kun je verder gaan denken aan het doel van een gebouw en aan de belevenis van een huurder of bezoeker.

Andere ondersteuning die we kunnen bieden is o.a.

Projectbeheersing
Het begeleiden en bewaken van gestandaardiseerde processen bij onderhoud-,uitbreiding-, vervanging-en of nieuwbouw van een asset. Gelet op uitvraag, engineering, uitvoering, oplevering en revisietekeningen van de asset. Mede gelet op de wettelijke geldende normen en richtlijnen en veilig werken.

Procesbeheersing
Het beheersen van de verwerking en opvolging van de actiepunten ten gevolge van inspecties gebouwbeheer en inspecties  gebouwgebonden installaties. Met als doelbedrijfszekerheid van installaties en het voldoen aan minimale wettelijke vereisten.

Innovatie & Duurzaamheid
Het ontwikkelen en beheren van vastgoed met respect voor mens en milieu. Met als doel lagere energieverbruiken, een gezonde werkomgeving, lagere exploitatiekosten en een goede verhuurbaarheid. Het moet financieel haalbaar en aantrekkelijk zijn om te investeren, met realistische doelstellingen en return on investment.