U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Technisch Gebouwbeheer en Asset Management

Uw organisatie beheren, innoveren en of ondersteunen

Het aantal bedrijven dat actief is in de branche is groot. De meeste concollega's richten zich op één aspect, bijvoorbeeld het verrichten van een NEN3140 inspectie, of het geven van advies over een MJOP. Echter de combinatie van het aan kunnen bieden van meerdere soorten inspecties en advies met een hoop praktijk ervaring vanuit één bedrijf is redelijk uniek. AssetZorg zit in het tactische en strategische hart van de organisatie. Met kennis en kunde van de operatie tot aan het strategisch denken, handelen, puzzelen en analyseren van directieniveau. Combineer dit met creativiteit en heldere output vanuit software en je hebt een unieke mix. Pragmatiek, kunde en innovatie.

Onderhoud en beheer op elk niveau.Onderhoud en beheer op elk niveau.

In het marktonderzoek van AssetZorg is naar voren gekomen dat de vraag naar kundig advies in assetmanagement en beheer & onderhoud groot is. Technisch personeel is lastig te krijgen en de combinatie van wetgeving, systemen en installaties wordt er niet gemakkelijker op. Dus hoe ga je nu om met je budget, met je assets. Welke methodiek ga je gebruiken, weet je wat de staat is van je installaties. Hoe zorg je ervoor dat je gebouw weer jaren mee kan. Inmiddels begint asset management in de branche een soort toverwoord te worden die veel meer gebruikt wordt. Echter heeft de asset manager ook de (technische) basis van waaruit hij of zij daadwerkelijk goed beleid op af kan stemmen. AssetZorg kan strategische doelstellingen vertalen naar praktische uitvoerbare plannen. Van concrete werkinstructies, tot jaarplanningen of detailplanning, van een kostencalculatie tot het inrichten van een systeem om rapportages te kunnen draaien, tot aan MJOP, investeringsbeleid et cetera.

Wij helpen met het maken van de juiste keuzes voor uw organisatie en we implementeren deze activiteiten op elk niveau. Wat moet een techneut aan een luchtbehandelingskast onderhouden? Tot aan het afstemmen van risico's en investeringen op directieniveau.

Wij helpen u daarbij.

Asset ManagementAsset Management